6.4.09

Huonosti tavoitettavissa

Kiire jatkuu edelleen ja kännykkäkin hajosi. Jos et tavoita minua omasta numerostani, voit koittaa numeroa puh. 050 559 0157. Se on kaupungin antaman kännykän numero, mutta en ole sitä juurikaan käyttänyt kun en oikein tykkää siitä puhelimesta (nirppis mikä nirppis). No nyt tulee tarpeeseen, kun oma SIM ei suostu siinä kunnolla toimimaan. Kaikki yhteystietoni (eli puhelinnumerot) ovat toistaiseksi kadoksissa. Hyvä kun muistan normaalisti edes oman numeroni, joten en taatusti muista yhtään kenenkään muun. Joten: älkää odottako, että minä juuri nyt otan yhteyttä kehenkään... Puuuh. Jos on tarvis, soitelkaa te minulle.

Mitä muuta? Viikkoon on julkisen puolen elämässni mahtunut konsernijaoston kokous, Satu Hassin tukiryhmän palaveri (äänestä SATUA eurovaaleissa, minäkin äänestän, sillä Hyvät planeetat ovat harvassa!), maakuntasuunnitelman päivitysseminaari, peruspalvelulautakunnan kokous, opetustoimenjohtaja Timo Jalosen tapaaminen, Vihreiden puoluehallituksen kokous (lue kannari), Turun vihreiden valtuustoryhmän kokous, kokoomuksen ja keskiryhmien kokous, maakuntaliiton ja kaupungin puheenjohtajistojen yhteiskokous, Turun kaupunginjohtajien ja kaupunginhallituksen puheenjohtajiston yhteispalaveri ynnä yksi pitkä kaupunginhallituksen kokous. Hoh hoijaa.

Henkilökohtaiselle puolella on tavallisten opetus- ja ohjaustöiden lisäksi ollut kokeiden korjaamista, vähän shoppailua, kummityttären yökylävisiitti ja pihalla kasvaneen terijoensalavan leikkaaminen. Kokeiden korjaaminen jatkuu edelleen. Ehdin nähtävästi kirjoitella tänne blogiin jotain järkevää vasta kesäkuussa, valitan. Arvatkaapa vaan, kuka odottaa kieli pitkällä vuorotteluvapaalle jäämistä. Pitäisi vain ehtiä jossain välissä tekemään hakemus asiasta. Vuorotteluvapaaseenkin tuli vähän byrokraattisia kiemuroita vastaan, toivottavasti saan sen kuitenkin järjestymään.

Tämä oli tällainen vali vali postaus, mutta sori, juuri nyt ei energia riitä muuhun. Ehkäpä pääsiäislevon jälkeen?

Ei kommentteja: