19.1.09

Punaisia satuja ja muita tarinoita

Ankea päivä. Lääkelaitos pakkomuutetaan Kuopioon, maailma voi pahoin ja Turun demarit ovat yksimielisesti päätyneet kannattamaan toriparkin rakentamista. En jaksa enkä ehdi nyt runtata demareita itse. Viittaan Vesan bloggaukseen asiasta ja totean, että ei paha päätös muuksi muutu, vaikka sitä yrittäisikin kääriä pakettiin käyttäen naruna pikaraitiotietä.

Koska demareiden tiedotteessa on korostettu heidän valtuustoryhmänsä yksimielisyyttä, panen tänne listauksen siitä, mitä mieltä valituksi tulleet demarivaltuutetut olivat asiasta vielä vaalien alla. Jakomielistä tämä yksimielisyys. Lista on aiemmin julkaistu tässä blogissa tuoreeltaan vaalien jälkeen 29.10.2008. Tietolähteenä käytin listaa kerätessäni Ylen ja Turun Sanomien vaalikoneita. Toivarin mielipiteen olen sittemmin onkinut muistaakseni jostain lehtijutusta ja siksi liitin hänet vastustajiin.

Täysin toriparkin puolella:
Ari Korhonen

Osittain toriparkin puolella:
Jarmo Rosenlöf
Mika Maaskola
Jorma Hellsten
Eeva-Johanna Eloranta

Ei oo mielipidettä:
Jukka Mikkola

Osittain toriparkkia vastaan:
Ilkka Kantola
Seppo Lehtinen
Timo Nurmio
Leena Koikkalainen

Täysin toriparkkia vastaan:
Virpa Puisto
Ruth Hasan
Kjell Lundahn
Piia Elo
Henry Toivari

Kai ne toriparkkikriittiset demaripuheet olivat sitten mitä lie punaisia satuja äänestäjien viihdykkeeksi.

Yksityiseen elämääni ei kuulu mitään kovin erikoista. Henkilökohtainen panoksemme lamantorjuntaan eli keittiöremontti alkaa lähennellä loppuaan. Meillä on nyt turkoosi keittiö. Yritän henkisesti valmistautua kaupunginhallitustyön alkamiseen, kunhan valtuusto nyt vain saa kauden luottamuselimet valittua ensi maanantaina. Tiukkaa tulee olemaan erityisesti työn ja luottamistoimien yhteensovittaminen sekä kaupungin talouden ja hallinnon kanssa painiskelu.

Viime viikonlopusta kului osa Helsingissä. Perjantaina oli puoluehallitus, puoluehallituksen Kela-kannarin voit lukea täältä. Yöksi menimme ystäville kylään, kiitos K&S mukavasta seurasta ja yösijasta! Lauantaina oli mieheni äidin synttärijuhla, joten päivä kului suvun parissa. Illalla palasimme Turkuun. Sunnuntaina tuli puolestaan meille vieraita: tuleva uusi kummipoikamme (ikää vajaa kuukausi) kävi ensivisiitillä. Alla kuva pojasta ja ikionnellisesta tulevasta kummitätsystä. Suunnittelen jo täyttä päätä, mitä kaikkea kivaa tämän nuoren herran kanssa voi tehdä, kunhan hänelle karttuu vähän enemmän ikää. Ihanaa saada uusi pieni kummilapsi, edellinen onkin jo hyvää vauhtia aikuistumassa! Onneksi teinilapsi suostuu vielä kyläilemään meillä, vietimme tosi mukavaa aikaa viikko takaperin tytön ollessa täällä yökylässä.

Vauhdikas viikonloppu päättyi sunnuntai-iltana vihreiden valtuustoryhmän kokoukseen. Tästä se kevään työkausi alkaa, sillä töissä ovat harjoittelijatkin jo palanneet Norssiin ja elämä on kaikin puolin normaaleissa arkisissa uomissaan.

Ei kommentteja: