31.12.08

Onnea vuodelle 2009!

Alkavasta vuodesta on paha ennustaa mitään, sillä kuka nyt väärässä haluaisi olla. Maailmantalous myllertää kuin turistin vatsa, joten epävarmaan tulevaisuuteen lienee hyvä suhtautua huolestuneen uteliaasti. Onnea uudelle vuodelle toki kannattaa toivottaa. Joten onnea, onnea, onnea ja iloa elämään!

Oma vuodenvaihteemme sujuu rauhallisesti perhepiirissä. Uudenvuodenlupauksia voin harkita, vaikka ne eivät minun perinteeseeni mitenkään kiinteästi kuulu. Suuri haave alkavana vuotena olisi jäädä joksikin aikaa vuorotteluvapaalle. Toivottavasti onnistuu.

Jos uudenvuodenlupausten aiheita on vaikea keksiä, suosittelen ilmastoon liittyviä lupauksia. Maailmantalouden kuralla olo on pientä ilmastokatastrofin rinnalla. Jos haluat tehdä tosi vaikuttavia uudenvuodenlupauksia, mieti jotain liikkumiseen tai kotisi energiankulutukseen liittyvää lupausta. Ja toki muun kulutuksen ympäristövaikutusten vähentämisessä löytyy läjäpäin hyviä lupausmahdollisuuksia. Itse voisin suunnitella jotain ruokaan liittyvää: enemmän kasviksia ja lähiruokaa, vähemmän lihaa ja maailmalta rahdattua etäruokaa. Ja erityisesti vähemmän teollista moskaa. Hyvän syyn tähän löytää Kannuvalimon tuoreesta bloggauksesta (31.12.2008).

Ja kiitos kaikille teille, jotka lukuisin tavoin olette auttaneet ja tukeneet minua kuluneena vuonna monenlaisissa koitoksissa!!!

Ei kommentteja: