7.1.09

Kaapin kätköistä kuva-arvoitus

Vitsit. Olen kaksi päivää siivonnut työhuonettani. Uusi vuosihan on aina uusi alku ja silleen. Olisi kiva, jos löytäisi työhuoneestaan sen työhön liittyvän, mitä nyt kulloinkin sattuu tarvitsemaan. Tai edes tietäisi, mitä siellä on. Arvaatkaapa vaan, kuinka paljon paperia löytyy opettaja-opettajankouluttaja-aktiivipoliitikon työhuoneesta? Ikimetsittäin.

No, nyt on yö, olen saanut raivauksen siedettävään tilaan ja huomisen ekan koulupäivän hommat valmiiksi. Siivousta on jatkettava, mutta ihan just ei ole pakko. Hyllyistä löytyi vaikka mitä unohdettua paperia ja dataa, joista yhden kokousraapustuksen laitan tännekin ja sitten menen nukkumaan.

Paperien välistä löytyi nimittäin vuosia sitten (vinkki: kaiketikin edellisellä eduskuntakaudelle) jossain vihreiden ei-niin-dynaamisessa kokouksessa (juu, on meillä niitäkin :) raapustamani kuva-arvoitus. Paperiin on kuvattu 10 vihreää kärkipoliitikkoa männävuosilta. Suurin osa on aktiivisesti mukana vieläkin. Koska tiedän, että blogia seuraa moni vihreä, tässä pähkinä purtavaksenne. Pahoittelen heikkoa piirustustaitoani, eivätkä kuva-arvoituksenikaan taida olla niin loistokkaita. Mutta kyllä näistä selvä pitäisi saada ;), jos ei nyt juuri satu olemaan muuta tekemistä. Palataan seuraavalla kerralla sitten järkevämpiin asioihin...


Ei kommentteja: