2.9.08

Turun Vihreiden kunnallisvaaliohjelma julkaistu

Sitten viime jakson tapahtunut: sain toisen flunssan. Olin sairaana, kurjaa. Lähdin Tallinnaan Efekon järjestämille tarkastuslautakuntien koulutuspäiville. Ei ollut kovin hyvä. Tulin takaisin. Menin kouluttamaan Turun Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaita. Siivosin puutarhaa. Olin meidän oman revisiotoimiston järjestämässä tarkastuslautakunnan seminaaripäivässä. Oli paljon parempi. Ja juu, töissä ei ole tullut käytyä sitten viime tiistain. Huh. Kiitos sijaiselle.

Tänään maanantaina armas kunnallisjärjestöni Turun Seudun Vihreät julkisti kunnallisvaaliohjelmamme. Löydät sen täältä, kannattaa lukea. On syytä antaa iso käsi työryhmälle, joka on vaaliohjelman valmistellut, ja erityisesti valtuutettu Elina Rantaselle, joka tätä työtä veti. Klap klap klap klap klap! Hienoa Elina ja muut! Kyllä me tällä ohjelmalla käännämme Turkua uuteen suuntaan, jos äänestäjät vain sen suovat.

Vihreitä kunnallisvaaliehdokkaita listallamme on nyt 70 ja risat. Upeaa, näin paljoa ei ole koskaan ollut. Saamme sata ehdokasta kasaan, olen siitä varma. Koska ehdokaslistaa ei kuitenkaan vielä ole lyöty kiinni, ota ihmeessä yhteyttä, jos
a) olet esimerkiksi äänestänyt meitä vaaleissa tai muuten sympannut
b) tunnet vihreiden ajattelun itselleni läheiseksi ja jaat kanssamme samat arvot
c) olet turkulainen ja
d) olet kiinnostunut lähtemään vaikuttamaan oman kotikuntasi asioihin.

Tavataan ja jutellaan, löytyisikö sinulle paikka listaltamme. Jos et ole Turusta, mutta muuten kohdat a, b ja d osuvat sinuun hyvin, ota silloinkin yhteyttä. Etsitään sinulle oikea paikallisyhdistys, kenen kanssa keskustella asiasta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vaikka minuun p. 050-5442683 tai katri.sarlund (at) vihreat.fi, kun kerran tätä blogia seuraat. Älä aikaile pitkään, listat menevät kiinni kahden viikon päästä eikä ennestään tuntemattomalla ole oikein mahdollisuuksia tulla mukaan aivan viime hetkellä .

Kampanjan tekeminen on raastavan hauskaa eikä sitä tarvitse tehdä yksin. Rahan puute ei ole este, meillä perinteisillä tyhjätaskuilla on liuta vinkkejä siitä, miten ilman rahaakin voi tehdä kelpo kampanjan. Tarvitset vain innostusta ja sanoman.

Mitäpä muuta? Muslimien Ramadan alkoi tänään, se vaikuttaa meillä koulussa aika paljon. Päättymispäivä on 30.9. Nälkäisten iloksi illat ovat pimenemään päin...

Aamuset-lehti julkisti lauantain numerossaan (30.8.) listauksen valtuuston puhekoneista ja tuppisuista. Olen kone, listalla kolmantena ja naisista ensimmäisenä. Kolmen kärki kuluneen valtuustokauden puheenvuoroissa on Olavi Mäenpää (258 puheenvuoroa), Mika Helva (129) ja Katri Sarlund (100). Repliikkipuhujien kohdallakin tulin mainituksi. Lukekaa Aamusetin juttu, jos haluatte tietää lisää. Jää sitten äänestäjien päätettäväksi, onko tämä hyvä tai huono asia. Kannattanee kysyä niiltä, jotka viettävät aikaansa valtuuston lehterillä.

Lopuksi mainostan erään kilpailevan vihreän ehdokkaan Aatelintallaaja-blogia. Kyseisen blogin pitäjä kun tapaa seikkailla varsin usein tässäkin blogissa... :).

Ei kommentteja: