18.4.08

Elossa taas - ainakin melkein

Juu, en ole kadonnut planeetalta. Olen tehnyt töitä, töitä ja töitä, enkä sitten mitään muuta. Blogia en ole ehtinyt päivittää, enkä seurata toisten tekstejä. Sähköpostinkin kanssa on ollut vähän niin ja näin. Koti on siivoamatta ja työpöytä kans. Muutaman päivän päästä alkaa olla taas onneksi löytyä tilaa hengittää. Puutarhanhoitokin olisi kiva aloittaa, kevät kun pukkaa pahasti päälle.

Tänään perjantaina oli tarkastuslautakunnan tiedotustilaisuus. Julkaisimme raportin sosiaali- ja terveystoimen kustannushallinnasta. Kannattaa tsekata! Kirjoittelen asiasta enemmän ensi maanantain valtuuston jälkeen. Muita tarkastuslautakunnan julkaisuja löydät täältä.

Muutoinkin viikkoon on mahtunut politiikkaa: tiistaina lautakunta, torstaina Kuntaliiton hallituksen kokous ja paneelikeskustelu toriparkista, tänään perjantaina tiekkarin ja lautakunnan lyhyehkön kokouksen lisäksi puoluehallituksen kokous Helsingissä. Hoppua on siis riittänyt.Rentoutua olen ehtinyt vain kävelemällä iltaisin puutarhassamme, pari kertaa jopa kameran kanssa. Oma puutarha on osoittautunut yllättävän ihanaksi jutuksi. Olen useimpina päivinä mennyt töistä/kokouksesta kotiin tultuani hetkiseksi tutkailemaan kasvien päivän aikana tapahtunutta kasvua ja tarkkailemaan lintujen sekä parin bulimiaa potevan puurotan touhuja. Pienenä hetkenä on pääsyt hyvin irti päivän aikana korviin tarttuneesta kohinasta.

Tässä muutamia kuvia kevään tunnelmista.

Ensin ruttojuuri, luulen. Ekan kukan kanssa ja sitten pari päivää myöhemmin.Sitten... arvaapa mikä. No, raparperi.
Lumikellot ovat kukkineet jo helmikuun lopusta lähtien. Ja vielä riittää papua kelloilla.
Nää on jotain, mitä istutin syksyllä. Ensin sateella kiinni ja sitten auringossa auki. Lienevät krookuksia? Heitin tietty selosteet kierrätyspahvien joukkoon. En tee sitä enää, kaikki puutarhan omavat kaverit pottuilee.

Talon edellinen omistaja unohti pakata krookuksena mukaan. Onneksi meille! Nämä on aivan kertakaikkisen upeita!
Ei kommentteja: