10.7.07

Remontti kenkälaatikossa käynnistyy

Kenkälaatikkomme alkaa uusiutua. Sunnuntaina kannettiin ulos turhia kaappeja. Kiitos avusta, Jyri & Tiina! Ja mansikoista! Maanantaina työnsä aloitti parketinkunnostaja, ja me saimme aikaiseksi ruohonleikkurin oston. Sen enempää edellinen omistaja kuin mekään emme saaneet käyntiin vanhaa bensakonetta, joten pyöräilimme Itäharjun K-Rautaan ja tulimme takaisin simppelin ihmisvoimalla toimivan leikkurin kanssa. Niinpä sitten sateessa kokeilimme leikkuria, ja Rusto innostui niittämään viikatteella enimmät heinät pois. Nyt ruohikko on jo hieman matalampi, ja pihan vallanneet kotilot saivat kyytiä. Jos huomenna on kuivempaa, nysväämme loputkin ruohot tasaiseksi.

Sukulaisten iloksi laitan tänne muutaman kuvan työmaastamme. Lattiat ja seinät näyttävät kuvissa todellisuutta siistimmiltä. Tästä tämä alkaa...

Olkkari, ikkunat terassille.

Kirjasto. Huomaa kattoikkuna.

Kyökki. Ruokailutila on kuvaajan selän takana.

Terassi. Iso ja ihana. Ruston vanhat kalusteet maalataan valkoisiksi. Olen jo ostanut ja lukenut "Taivas kattona - Al Fresco asumisen tyylinä"-kirjan (Stafford Cliff & Gilles de Chabaneix, Multikustannus) opiskellakseni ulkoilmaelämistä puutarhassa.

Pihaa. Kuvassa omenapuu.


Pytinkiin kuuluu lisäksi kaksi tilavaa makuuhuonetta (=yksi makuuhuone ja yksi työhuone), keltaisin kaakelein kaakeloitu wc-kylpyhuone, sauna ja eteistila. Ei muuta. Eiköhän tämä iloksi muutu, kunhan saamme remppaa reilusti eteenpäin. Reilua remppaa, ei tästä ihan pienellä selvitä. Huh. Remontin valmistuttua saatan tuoda tänne myös jälkeen-kuvat, niin näette talon uuden elämän.

Ei kommentteja: