20.3.07

Arki tulla humpsahti

Tänään kouluun tullessani työkaveri kysäisi, että oliko pitkät vaalivalvojaiset. Vastasin, että oli pitkät valvojaiset, mutta ei vaali- vaan reaali-. Koko viime yö ja tiistaiaamukin meni vielä biologian ylioppilaskirjoitusvastauksia korjatessa. Nyt väsyttää - todella.

Ehdokkuus päättyi sunnuntai-iltaan, ja arki alkoi heti maanantaiaamuna. Klo 9 oli maakuntahallituksen ryhmäkokous ja klo 10 maakuntahallitus, jossa heti alkajaisiksi pöydälle jäänyt kimurantti henkilövalinta. Sen jälkeen olen korjannut ylppäreitä ja istunut tiistai-iltana tuntikausia vetämässä tarkastuslautakunnan kokousta. Meillä on alkanut vuoden 2006 arviointikertomuksen valmistelu, joten nyt kokouksia on tiheään ja ne kestävät kauan. Seuraavat pari päivää kuluvat koulutuksessa. Arki tuli siis takaisin samantien, jos se nyt kauas ehti mennäkään. Kampanjasta jäi paljon hauskoja muistoja ja tyhjä säästötili. Onneksi ei kuitenkaan velkaa!

Tänään tunnille tullessani oman valvontaluokkani oppilaat säntäsivät kysymään, tulinko valituksi vaaleissa. He pelastivat päiväni ilmoittamalla suuren ääneen tyytyväisyytensä siitä, että en tullut. Kiitoksia, 7b! Oma iloinen apinatarhani! Nyt on aikaa pitää disko ja suunnitella kevään retkiohjelmaa :).

Mieli on aivan inauksen verran haikea mutta muutoin oikein tyytyväinen. Normaalielämä ilman kampanjointia tuntuu kertakaikkisen mainiolta. Silti huomaa, että kampanja vaatisi veronsa. Uni tekisi todella hyvää, mutta sitä ei vieläkään ole liikoja tarjolla. Ehkä viikonloppuna?

2 kommenttia:

Vaula kirjoitti...

Moi Katri,

Tiedätkö tuleeko tuosta Sykettä sydämeen- tilaisuudesta jotain lisäiformaatiota esim. tovin postituslistalle? Minä voin kyllä lähettää tuon blogistasi löytyvän tekstin, mutta jos joku muu tekee saman myöhemmin niin se voi olla jo liikaa. Selitin epäselvästi mutta ehkä ymmärsit?

T-Vaula

katrisarlund kirjoitti...

Moi Vaula! Heitä ihmeessa info Tovin listalle! En tiedä, tekeekö sitä muutoin mukaan. Kaikilla kun ei ole listalle pääsyä. Olisi tosi hyvä, että tovilaisia tulisi mukaan keskusteluun. Taidanpa itsekin nostaa mainosta ylöspäin blogissani.

t. Katri