6.2.07

Maakunnan Naiset Turussa tiistaina!

Maakunnan Naisten kiertue on edennyt Turkuun. Olemme tiistai-iltana monitoimikeskus Happy Housessa, osoitteessa Ursininkatu 11. Tilaisuus alkaa klo 18. Tervetuloa! Torstaina 8.2. on klo 18 vuorossa Salon Veturitalli ja sunnuntaina 11.2. klo 13 Uudenkaupungin Raatihuone. Tervetuloa näihinkin!

Viime viikon loppu ja viikonloppu olivat kovin kiireisiä. Yritän ehtiä myöhemmin kirjoittelemaan hieman paremmalla ajalla Vihreiden Varsinais-Suomen piirin kampanja-avajaisista (ks. TS:n juttu) ja puoluevaltuuskunnan kokouksesta lauantaina ja sunnuntaina. Kokous pidettiin Helsingissä eduskunnan uudella puolella, Pikkuparlamentissa.

Valtuuskunnan asialistalla oli paljon julkisuutta saaneen perustulomallin ja normaalin poliittisen keskustelun lisäksi maahanmuuttaja-aiheinen keskustelu sekä kriminaalipoliittisen linjapaperin ja kannanoton hyväksyminen. Lauantai-iltana ennen illanviettoa valtuuskunnan jäsen Markku Hannula (mainio eduskuntavaaliehdokas Uudeltamaalta, muuten...) ja minä vedimme valtuuskunnan jäsenille parituntisen Rafa rafa -nimisen monikulttuurisuussimulaation. Olen vetänyt sitä aiemmin sekä lapsille että aikuisille, ja se toimii aikas hyvin. Herättää paljon ajatuksia. Valtuuskunnan kanssakin se oli hauskaa. Illanvietto oli kulttuurikeskus Caisassa, siellä oli meneillään Arabia-viisut. Tulin sinne hieman myöhässä, sillä valtuuskunnan lauantaiohjelman päätteeksi minulla oli vielä kimppamuotoinen ehdokasvaalikuvaus yhtä mainosta varten. Huh huh.
Meillä on kyllä kertakaikkisen ihaltava ja reipashenkinen valtuuskunta, joka paitsi osaa käydä upeaa ja ripeää keskustelua, myös innostua kaikenlaiseen tuntemattomaan hullutukseen. Kiitos kaikille valtuuskuntalaisille ja muille läsnäolleille! Kokous oli taas kerran mainio. Sääli, että valtuuskunnan kaksivuotiskausi alkaa lähennellä loppuaan. Tällaisen porukan kanssa tekisi töitä paljon pidempäänkin.
Sunnuntaina minun oli pakko karata puheenjohtajan paikalta hieman etuajassa, sillä Turussa odotti työtehtävät. Koulullamme on kolmen päivän ajan menossa Middle Years Programme -opetusohjelman arviointi. Kolme kansainvälistä arvioijaa tutkii toimintaamme haastatellen sunnuntaista tiistaihin. Koska olen koulumme Environment Area Leader, oli minun kiirehdittävä koululle jo sunnuntai-illaksi. No, valtuuskunnan varapuhis Amu Urhonen (mainio eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaalta, muuten...) hoiti kokouksen kunnialla loppuun.

Liitän tähän loppuun pari kuvaa viikonlopun kokouksesta. Tältä siis about näyttäisin eduskunnassa, jos, arvon äänestäjät, päättäisitte minut sinne lähettää. Ekassa kuvassa Katri ja puolueen puheenjohtaja Tarja Cronberg, toisessa Katri ja puoluevaltuuskunta (mä olen se kärpäsenkakan kokoinen läntti siellä edessä) ja kolmannessa Katri ja suuren valiokunnan kristallit. Jotka on muuten melkein yhtä hienot kuin Turun kaupunginvaltuustossa. Mutta ei ihan.


Ei kommentteja: