14.2.07

Loppuun halattu

Niin, siis loppuun halattu, ei loppuun kaluttu. Meillä oli tänään koulussa ystävänpäivänä halipassipäivä. Yläkoulun oppilaat olivat saaneet halipassin, johon sai aina uuden leiman eli allekirjoituksen uudesta halauksesta eri ihmiseltä. Sitten ne oppilaat, jotka olivat päättäneet kerätä halipassia, kulkivat paikasta toiseen etsimässä halattavia, keräämässä nimmareita passiin ja toivottamassa hyvää ystävänpäivää.

Oli mukava tulla ruokavalvontaan tai tunnille tai kulkea käytävillä, kun vastaan tuli koko ajan oppilaita, jotka halusivat halata. Olen saanut tosi monta halia ja tosi monta hyvän ystävänpäivän toivotusta! Tytöt keräsivät halipassia ehkä aktiivisemmin, mutta kyllä minulta tuli muutama poikakin halausta hakemaan. Meillä on reippaita oppilaita, jotka eivät arastele koskettaa toisia ihmisiä. Aika hauskaa, olen ollut tosi hyvällä tuulella koko päivän. Ja niin ovat minusta olleet kaikki muutkin. Näin se ystävällisyys parantaa maailmaa :).

Luulen, että idea halipassipäivän järjestämisestä on tullut oppilaskunnalta. Ideaa saa lainata ja välittää eteenpäin, minusta se on tosi mukava. Voisi sopia ihan aikuistenkin työpaikoille! Kun lähdin koulusta kotiin, ala-aulassa oli oppilaita laskemassa halipassi"leimojaan". Yksi oppilaista huikkasi saaneensa passiinsa 150 halia. Siinä teille tavoitetta!

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Ei kommentteja: