24.1.07

Torstaina Paraisilla!

Talvi tulla humpsahti kerralla! Taivaalta on pudonnut alas kuulemma 40 cm lunta. Olen ollut koko päivän töissä koulussa, aamukahdeksasta ilta puolikymmeneen, joten tutustuin lumisadekaaokseen vain ikkunoiden kautta. Silti on sanottava, että olen äärettömän onnellinen lumen tulosta! Tällä maiseman kauneusasteella jaksan paahtaa taas eteenpäin, ja odotan hymyssäsuin viikonloppua.

Päivä oli rankka. Oli kehityskeskustelua, opetusta, harjoitustuntia, harjoittelijoiden ohjausta, Problem Based Learning -ryhmän vetämistä ja päivän päätteeksi valvontaluokkani järjestämä disko alakoulun oppilaille. Bailut päättyivät yhdeksän maissa, ja kun siivous oli saatu tehtyä, kello huiteli puolta kymmentä. Tosin leirikoulukassamme on nyt karttunut yli kahdellasadalla eurolla, joten ei iltaa hukkaan heitetty. Suurin ilo minulle oli kuitenkin se into ja vastuu, millä luokkani oppilaat pienen alkuohjauksen jälkeen hoitivat diskon järjestelyt. Minun ei kovin montaa tikkua tarvinnut panna ristiin, vaan oppilaat osasivat hienosti hoitaa käytännön järjestelyt. Tällaisen luokan kanssa on kiva tehdä töitä!

Huomasin eilisiltana koulun kaleneria plärätessäni, että kas perhanaa, Turun opetuslautakunta on aikeissa pitää kokouksensa Norssin hallintotiloissa samaan aikaan diskomme kanssa. Toivottavasti onnistuivat, en ole varma, säästyikö mikään rakennuksen nurkka siltä (etno)hiphopin luukutukselta, mikä kakkoskerroksen aulasta raikasi. Pääasia on, että tekivät silti hyviä päätöksiä...

Huomenna eli torstaina 25.1. suuntana on Parainen. Kello 16.30-18.30 Kahvila Condiksessa (Kauppiaskatu 13) käynnistyy Maakunnan Naisten ensimmäinen yleisötilaisuus. Tervetuloa sinne kuulolle ja kuunneltavaksi! Päivän lehdistä löytyy asiasta lisäinfoa, tsekkaa vaikkapa keskiviikon Turun Sanomien juttu! Päivän Åbo Underrättelser ja Salon Seudun Sanomat on vielä katsastamatta, mutta niissäkin kuulemma infotaan hankkeestamme. Hyvä niin, toivottavasti ihmiset löytävät tiensä tilaisuuksiin ja panevat meidät tiukoille!