20.10.06

Miten tätä sivua voi kommentoida? Häh?

Juu, hieman hankalaahan se on. Asiaa tiedustelleille tässä ohje:

1. Klikkaa viestin lopussa olevaa ”0 kommenttia” -linkkiä.

2. Skrollaa uudelleen viestin loppuun. Valitse sieltä linkki ”Post a comment”. Ruutuun avautuu pikkuikkuna.

3. Kirjoita viestisi pikkuikkunaan. Kun olet valmis, siirry ruudulla alemmaksi kohtaan ” Choose an identity”. Jos olet Bloggerin käyttäjä, voit kirjautua omilla tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole omia tunnuksia, valitse identiteetiksi Anonymous. Jos haluat esikatsella viestiäsi, valitse Preview.

4. Kun viesti on valmis julkaistavaksi, valitse ”Publish your comment”. Viesti lähtee mutta ei päivity sivuille heti muiden luettavaksi. Kommenttisi tulee näkyville kunhan olen ehtinyt käydä blogissani hyväksymässä uuden kommentin julkaisun.

5. Sulje pikkuikkuna.

Hyväksynnän jälkeen kommentit saa luettua siten, että klikkaa viestin lopusta samaa kohtaa ”1 kommenttia”. Ohjelma on aika hankala, sillä nyt näyttöön tulee teksti ” Kommentit: Post a Comment”. Klikkaa sitä, ikään kuin olisit kirjoittamassa uutta kommenttia. Silloin pikkuikkunaan aukeaa ylimmäiseksi kommentit.

Jos ohje/käytäntö tuntuu hankalalta, ajattele positiivisesti. Onhan se mukavaa, että elämä tarjoaa haasteita. Miksi ihmeessä asioiden pitäisi muka olla yksinkertaisia :)?

Ei kommentteja: