27.5.09

Kesä tulee - tämäkin blogi herää taas elämään

Itäturkulaisessa Kulmakunta-lehdessä - tuttujen kesken Kulmiksessa - on juttu bloggaavista valtuutetuista. Juttun ja lehden voi lukaista näköislehti-painikkeen kautta. Bloggaavista valtuutetuista laajemmin kiinnostuneet voivat käydä tsekkaamassa tämän oman sivuni vasemmassa alalaidassa olevan linkkikokoelman, siellä ovat kaikki tietämäni turkulaiset valtuutettublogit.

Oma blogini on ollut huomattavasti tavanomaista vaisumpi viime viikkoina. Syy on se vanha tuttu: bloginpitäjän kalenterin keväinen vakava ylirasitus. Kun aikaa ei ole, sitä ei vain ole, vaikka matkan varrella olisi ollut mitä mielenkiintoista kommentoitavaa: kaupunginhallituksen asioita kuten lomautuksia ja muita säästöpäätöksiä, puoluekokousta ja puheenjohtajan vaihtoa jne jne.

Mutta kohta aikaa on. Vielä yhdet lukion kokeet pitäisi saattaa päätökseensä, ja sitten helpottaa. Kaksi päivää koulua, kevätjuhla ja ... seuraavan kerran menenkin töihin ensi vuoden helmikuussa, jos TE-toimisto niin suo. Olen jäämässä kesäloman jälkeen vuorotteluvapaalle: kutistan elintasoni vuorotteluvapaakorvauksen tasolle ja tilalleni palkataan kortistosta työtön opettaja. Kiitos työnantajalle mahdollisuudesta! Nyt on oikea hetki jäädä, sillä yläkoulun valvontaluokkani päättää lauantaina opiskelunsa Norssissa ja minulle tulee täyteen 12 vuotta tätä kiinnostavaa mutta voimia kuluttavaa muurahaispesää. Lepokuukaudet tulevat tarpeeseen.

Jos siis Kulmiksen juttu johdatti sinut tänne ensimmäistä kertaa, tule visiitille toistekin. Jatkossa sivulla lienee taas ajankohtaisempaa kommenttia Turun asioista ja vähän kaikesta muustakin. Kunhan nyt saan ne viimeiset kokeet ensin korjattua... Sitä ennen on vielä istuttava keskiviikon ylimääräinen kaupunginhallituksen kokous.

PS. Olettehan täkäläiset huomanneet, että myös muut paikalliset kaupunkilehdet Turkulainen ja Aamuset ilmestyvät nykyisin näppärinä näköislehtinä. Jos jakelu joskus aina ontuukin, nettiversiot ilmestyvät usemmiten ajallaan.

Ei kommentteja: