29.4.09

Perheuutisia

Oih! Tänään tullessani illalla jokseenkin väsyneenä kotiin odotti keittiössä yllätys. Väsytti, sillä takana oli pitkä päivä: aamuinen pöytäkirjantarkastusreissu, päivän opetukset ym. kouluhommat, hieroja, peruspalvelulautakunnan kokous ja päätteeksi kaupungin tervehdyksen vieminen kristillisen Toivon torin "Tuli on irti!" -hengelliseen iltatapahtumaan kauppatorilla. Keittiössä avomieheni Rusto purki kauppakasseja.

Kesken kassien purun hän sanoi, että hänellä on minulle yllätys. Sitten hän kaivoi kassista lahjaksi ostamansa vaaleanpunaiset Reino-tossut. Sen jälkeen hän polvistui ja kysyi, menisimmekö naimisiin.

Liki 11 vuoden alkuun etä- ja sittemmin avosuhteen sekä jaetun asuntolainan jälkeen päätin olla diivailematta sen enempiä, joten vastasin tossut kädessä että juu. Olemme siis kihlapari. Saa onnitella :). Häät tulevat sitten joskus ja ne saattavat olla aika pienet.

PS. Toivon torin soppajonossa ja ruokakassien jaossa oli käynyt päivällä toista tuhatta (!) ihmistä. Ilmankos peruspalvelulautakunnassa kävi ilmi, että toimeentukitulomenot ovat kasvussa.

Ei kommentteja: