21.2.09

Turkulaisten valtuutettujen blogeja

Kaupunkilehti Turkulainen näyttää löytäneen blogini, ja on pariin otteeseen poiminut sieltä sitaatin. Ok, hyvä juttu. Mutta en suinkaan ole kaupungin ainoa bloggaava valtuutettu. Käytetään siis demokratian nimissä tilaisuus hyväksi siltä varalta, että joku kaupunkilainen löytää lehtijutun perusteella näille sivuille.

Tässä tietämäni turkulaiset valtuutettublogit, valtuustoryhmien koon mukaisessa järjestyksessä. Listaan vain enemmän tai vähemmän aktiiviset blogit, ja vain varsinaisten valtuutettujen osalta. Vaalien jälkeen täysin sammuneita blogeja en listaa, vaaliblogeilla on toisenlainen tavoite. Jos täältä puuttuu jonkun valtuutetun blogi, se ei johdu pahasta tahdosta. En vain ole löytänyt sitä, eikä se siksi ole listalla. Jos saan vinkin jostain puuttuvasta valtuutettublogista, lisään sen kyllä listaan.

Kokoomus

Pentti Huovinen
Petteri Orpo
Saara-Sofia Sutela
Maria Puhakka

Sosiaalidemokraatit

Ilkka Kantola
Ari Korhonen
Henry Toivari
Piia Elo

Vihreät

Ville Niinistö
Elina Rantanen
Katri Sarlund
Mikaela Sundqvist
Mette Hyytiäinen

Vasemmistoliitto

Annika Lapintie
Pirjo Rinne
Mirka Muukonen

Rkp

Stefan Wallin
Ulla Achren

Keskusta

Jarmo Laivoranta

Kristilliset

Ville Auvinen

Perussuomalaiset

Maria Lohela

Kaikkia näistä en itse seuraa, mutta tiedän niiden olevan olemassa. Osaa seuraan aktiivisesti. Blogeihin kannattaa tietenkin suhtautua niin, että hyvän blogin kanssa on kiva elää. Jos pitää blogia huonona, niin hittojako sitä sitten seuraamaan ja nostattamaan verenpainettaan. Eli ei niin kuin se entinen mies: "Jälkiruoka ei ollut hyvää ja sitä oli sitä paitsi liian vähän.".

Ja Facebook on ihan oma lukunsa, sielläkin meitä on. Vaan mitäpä minä siitä tietäisin, minua ei Facebookista löydy.

Mukavia lukuhetkiä!

Ei kommentteja: