24.2.07

Kylmää ja kuumaa

Lauantaina kävin hytisemässä Raision torilla. Ihmiset olivat mukavia, mutta toisella ulkoilutunnilla alkoi tuuli puhaltaa kovempaa ja lopulta vilu tunkeutui luihin ja ytimiin. Niin pahasti, että jouduin sitä jälkeenpäin oikein rommitotilla hoitamaan. Toritapahtuma meni silti mukavasti. Kuvassa alla kohtalaisen kylmänkestäviä ehdokkaitamme Urpo Lehtimäen, Monika Antikaisen, Katri Sarlundin ja Jarkko Kanervan verran. Elina Rantanenkin oli paikalla, mutta kuvanottovaiheessa hän oli jo joutunut lähtemään. Jaoimme esitteitä, kuumaa mehua ja Monikan ja Elinan numeropipareita.



Toritapahtuman jälkeen suuntasin Turun kauppahalliin katsomaan, miten vaaliosastomme siellä pärjäilee. Hyvinhän se pärjäsi. Hallista löytyi myös vahna tuttu, Eeva, ja Eevan sylistä mitä suloisin koiranpentu Tilda. Tilda on portugalilaista sukujuurta, maan kansalliskoirarotua podengoa edustava jalo 12-viikkoinen yksilö. Ja yksinkertaisesti täydellisen hurmaava. Tässä Tilda ja Eeva teidänkin iloksenne.

Kotiin päästyäni olo alkoi olla jo kohtalaisen normaalilämpöinen. Sähköpostista löytyi sitten tosi hottia tavaraa, sillä ehdokkaamme Ville-Veikko Mastomäki oli meilannut infoa keskiviikon tukibileistään. Katsokaa itse: ei vähempää kuin tosikuuma Eternal Election! Joten mainostanpa minäkin entisen oppilaani tukibileitä: kaikki bilettämään Ville-Veikkoa TVO:lle keskiviikkona!

Ei kommentteja: