31.1.07

Vaalikonemaisia vastauksia

Vaalikoneita tuppaa nyt sisään joka ovesta ja akkunasta. Vaikka kansanvalta kaunista onkin, niin on pakko sanoa, että AAAAAARGH! Mistä muusta kuin yöunesta teen aikaa riipiä näihin vastauksia??? Jokainen iso vaalikone tuottaa lisää tummanharmaata sävyä silmäpusseihini. Voi tulla vähän konemaisia - anteeksi, vaalikonemaisia - vastauksia, kun väsään seitsemättä kertaa vastausta tuloveron alentamista koskevaan kysymykseen. Anteeksi, mahdolliset äänestäjät, toivon, että ymmärrätte. Tässä on tuo leipätyökin, ja pari muuta pikku hommaa.

Jotain olen kuitenkin saanut aikaiseksi. Tässä vaalikoneita, joiden perusteella voi luodata minun ja muiden poliittisia linjanvetoja. Jos koneiden väliltä löytyy järjettömiä ristiriitaisuuksia, sysään vastuun yksin pikkutuntien nimiin. Tai sitten olen vastannut samaa luotaavaan kysymykseen ensimmäisellä testikerralla olevani osittain samaa mieltä, ja toisella (eri) testikonekerralla osittain eri mieltä. Jolloin sysään uudelleen vastuun pikkutuntien nimiin.

Vihreiden oma vaalikone ja Katrin vastaukset

MTV3:n vaalikone ja Katrin vastaukset

Kansalaisjärjestöjen vaalikone ja Katrin vastaukset (Koneen testipuoli aukeaa yleisölle helmikuussa)

Nuorten vaalikone ja Katrin vastaukset

Talouselämän vaalikone ja Katrin vastaukset

Animalia ja Katrin vastaukset

Ja lisää on tulossa, kaiketikin jo huomenna.

PS. Tämä oli paitsi suru-uutisten (Kirkan kuolema) päivä, myös päivä, jolloin olisin halunnut olla kärpäsenä katossa seuraamassa, kun iltapäivälehti valitsee torstain lööppejä. Kirka - aina muistoissamme! Halmeelle (44 v.) eläke! Eeva Kuuskoski sai tuomion pahoinpitelystä! Miss Suomi -kisoissa skandaali! Onpahan runsaudenpulaa. Kirkan poismenosta olen oikesti pahoillani, turhan aikaisin lähti erinomainen lava-artisti. Ja Tony Halmettakin kohtaan tunnen myötätuntoa: 16 000 ääntä ja näin surullinen tarina. Jotenkin tuntuu kohtalon julmalta leikiltä koko Halmeen edustajaura.

PS2. Sankareista ja antisankareista: välillä kun esim. Matti Nykänen on ollut lööpeissä oikein huonossa kunnossa, olen pohtinut, että jos olen täällä jäljellä näkemässä kun Matin lähtö koittaa, tulen odottamaan kauhulla kummalle puolelle lehteä iltapäivälehdet hänet sijoittavat: uutisiin vai viihdeuutisiin. Sairastumiset on ainakin aiemmin sijoitettu viihdeuutisiin. Huh huh. Olkaa tarkkana, millä meitä viihdytetään!

Ei kommentteja: