27.4.11

Oho - vuosi kulunut ja vähän ylikin

Hups. Jösses. No voihan. On kulunut vuosi ja ylikin kun viimeksi päivitin blogiani. Liityin facebookiin, ja kun sille antaa pikkusormen, se vie kaiken liikenevän ajan ja enemmänkin. Blogi jäi. Mutta yritän ryhdistäytyä ja kirjoitella taas tännekin. Facebookiin on suunnitelmissa perustaa poliitikkoprofiili, jotta kaikki halukkaat voisivat "ystävystyä" kanssani. Siviiliprofiiliini otan ystäviksi vain ihmisiä, jotka tunnen ihan oikeasti tosielämästä.

Lyhyt päivitys siitä, mitä vuoden ja vähän ylikin kuluessa on tapahtunut:

- olin vuorotteluvapaalla syksyn 2009 ja kevään 2010 aina huhtikuun alkuun asti. Se oli ihanaa. Tein omia asioitani ja politiikkaa kaikessa rauhassa, levollisesti ja kiirehtimättä.
- huhti-toukokuun olin töissä ja sitten jäin kesälomalle
- kesällä menimme mieheni kanssa vihdoin naimisiin. Meillä oli heinäkuun loppupuolella siviilivihkiminen ja lounas kaveriporukassa Samppalinnan ravintolassa ja siitä parin päi
vän päästä kirkollinen siunaus läheisessä Henrikin kirkossa, onnittelumaljat Tähkäpuistossa ja hääjuhla meillä kotona kuudellekymmenelle hengelle. Juhlat olivat ihanat ja ne onnistuivat erinomaisesti. Olen edelleen nimeltäni Sarlund, tosin nykyisin rouva Sarlund. Mieheni ei ole herra Sarlund.
- syksyllä palasin kouluun töihin ja elämä jatkoi normaalia kiireistä rataansa: päivän työt - luottamustoimet - iltatyöt kotona. Kaupungin puolella on riittänyt haasteita, ei ole aika käynyt pitkäksi eikä elämä liian helpon tuntuiseksi.
- vuoden suurin yllätys elämäämme ilmaantui lokakuussa, kun perheeseemme liittyi pyytämättä ja yllättäen iäkäs ja suurikokoinen saksanpaimenkoiranarttu Pamela. Pamela t
uli meille väliaikaiseen hoitoon sukulaiseni sairastuttua äkillisesti ja vakavasti, ja jäi pysyvästi sukulaiseni menehdyttyä parin viikon kuluttua. Koirasta on toki ollut vastuuta, mutta myös paljon iloa, ja Pamela on kotiutunut uusiin olosuhteisiin oikein hyvin. Petomme on oikein lutuinen ja viihtyy hyvin seurassamme :).
- keväällä järjestin Kukkahattukeskiviikko-nimistä Facebooktapahtumaa, siihen tuli yli 8000 osallistujaa. Tapahtuman tiimoilta päädyin myös Eve Mantun radio-ohjelmaan Yle Radio 1:ssä. Mielestäni oikein kivan ohjelman voit kuunnella täältä.

Tässä lyhyt kuulumispäivitys, yritän tsempata ja löytää jatkossa aikaa luottamustoimien raportoimiseen ja ehkä vähän maailmanmenon kommentoimiseen suurin piirtein säännöllisesti. Tänään tiistaina oli kaupunginhallituksen kokous, mutta sen päätöksistä ei ole tällä kertaa erityistä kommentoitavaa. Uudistetut projektiohjeet hyväksyttiin, samoin vielä hyvin luonnosmaiset uuden yhdistyneen op
etustoimen strategiset palvelusopimukset, joista toiseen sain pienen hallinnollisen lisäyksen läpi. Muuta kommentoitavaa ei oikeastaan ole.Ei kommentteja: