22.10.08

Keskiyön päivitys: paneelia ja muuta

Päivän "askareet" on pulkassa. Koulussa on oltu, vaalikampanjaa on tehty Turku-TV:ssä, sähköpostikyselyihin vastattu ja illan kotihommat eli huomisen koulutyöt on repussa. Siis lyhyt päivitys kunnallisvaalikampanjan tilanteesta.

Huomessa keskiviikkona olen klo 18 Turun alueellisen vanhempainyhdistyksen ja Turun opettajien ammattiyhdistuksen kouluaiheisessa paneelissa Alvarium-auditoriossa, Puutarhakatu 8 (vanha Maalaistentalo, se Alvar Aalon valkoinen pytinki Humalistonkadun ja Puutarhakadun kulmassa). Tilaisuuteen on kutsun mukaan kutsuttu kaikki turkulaisten koulujen oppilaiden vanhemmat ja turkulaiset opettajat - eli sinne vaan, keitä kiinnostaa.

Turku-telkkarin juttu tänään meni ihan kivasti. Saimme Niinistön Villen kanssa kohtalaisesti puhuttua vihreitä teemoja, ja Jukka Vihanto antoi uusille kasvoillemme eli Mette Hyytiäiselle ja Jarkko J Saariselle kivasti aikaa esitellä itseään ja teemojaan. Hyvä hyvä, hienosti pärjätty, juniorit :).

Ohjelmaa varten ynnäilin eilen ehdokaslistamme tietoja. Meillä on siis Turussa sata vihreää ehdokasta, joista 50 on naisia ja 50 miehiä. Ehdokaslistamme keski-ikä on 37 vuotta - nuorta sakkia. Ehdokkaista 39 on alle 30-vuotiaita! Se on paljon, se. Viisi ehdokasta on yli 60-vuotiaita. Ja lista laatu kokonaisuudessaan kerrassaan verraton! Tosi mukavia ja ahkeran oloisia ihmisiä, ainakin kampanjoinnista päätellen.

Huomenna menen töiden jälkeen ja ennen paneelia hetkeksi jakamaan muun porukan kera mainoksia Varissuon Itäkeskukseen, jos vain suinkin ehdin.

Torstaina olen illalla varmaankin torilla puoli viiden jälkeen, perjantaina jossain ja lauantaina torilla ja kävelykadulla. Tervetuloa tapaamaan ja juttelemaan! Sunnuntaiaamupäivänä olen ilmoittautunut päivystämään Osaava Nainen -messuilla messukojulla, minulla kun on silloin siihen aikaa lähes kaikkien muiden ollessa vaalilautakunnissa. Jossain välissä pitää ehtiä lukea paperit maanantain kokouksia varten, sillä arki alkaa heti vaalien jälkeen. Maanantai on tiukka kokouspäivä: maakuntahallitus, tarkastuslautakunnan ohjausryhmä, valtuustoryhmä ja kaupunginvaltuusto.

Kaikenlaista politiikkaan liittyvääkin olisi mielessä, mutta nyt täytyy pitää kiinni levosta ja mennä nukkumaan. Yritän ehtiä huomenna kasaamaan tänne tähänastisen vaalirahoitusilmoitukseni, saan sen kyllä arvioiduksi ihan kohtalaisella tarkkuudella. Vihreä liitto jo julkistikin tänään oman vaalirahoituksensa. Tsekkaa puolueen ilmoitus täältä.

1 kommentti:

Mette Hyytiäinen kirjoitti...

Kiitos Katri, TV-lähetyksessä mukanaolo oli mielenkiintoista! Ja tsemppiä ja jaksamista vaalityöhön. Itseänikin hiukan mietityttää se vaalien jälkeinen elämä, arkeen pitäisi palata taas melko sutjakasti kaiken hulinan jälkeen...